Mecanica

img

Intretinere si reparatii complexe

ale motoarelor, sistemului de rulare si franare, sistemului de suspensii, articulatii, axe de tractiune, cutii de viteze, diferentiale, instalatii electrice, electromotoare, alternatoare, baterii, sisteme de injectie, etc.

 

Detalii

Tinichigerie

img

Reparatiile structurii metalice

si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare.

Atelierul de tinichigerie dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta.

Detalii

Vopsitorie

img

Oferim solutii complete de vopsire auto

In timpul procesului de pregatire in vederea vopsirii si in timpul vopsirii efective toate autovehiculele sunt izolate integral, indiferent de numarul elementelor vopsite, folosindu-se solutii profesionale de ultima generatie.

 

Detalii

Electrica

img

Autovehiculele sunt echipate cu sisteme electronice din ce in ce mai complexe

cu diverse functii si mai multe tipuri de parametri ce sunt gestionati prin computere ce sunt esentiale pentru o buna functionare, sistemul electric si sistemul electronic au un rol foarte important in functionarea optima a acestora.

Mai Mult

Asistenta Daune

img

Avand o experienta vasta in domeniul daunelor auto vom putea sa te ghidam

in vederea deschiderii dosarului de dauna la asiguratorul RCA. Iti oferim consiliere gratuita pentru intocmirea corecta a formularului de constatare amiabila, cat si informatii cu privire la intocmirea documentelor de constatare si a eliberarii autorizatiei de reparatie de la politie.

Mai Mult