Istoric

INCOMS SERVICE si-a inceput activitatea in anul 1996, in Focsani

ca unul dintre cele mai moderne service-uri, printre primele dotate cu cabina de vopsit. Inca de la inceput am folosit exclusiv tehnologie si produse de vopsitorie premium. In aceasta perioada serviciile noastre au fost apreciate de catre numerosii nostri clienti, firma noastra efectuand reparatii la un numar de peste 12 000 autoturisme.

Locatie

Activitatea noastra se desfasoara in sediul din strada Valter Maracineanu 1, Focsani, Vrancea

unde dispunem de un spatiu de 700 mp alcatuit din: spatiu productie echipat cu utilaje si echipamente de ultima generatie, receptie-primire clienti, spatii birouri si parcare clienti.

Pregatirea personalului este un lucru foarte important pentru noi si de aceea, periodic, toti angajatii participa la cursuri de specializare.

Clienti

In principal clientii nostri sunt:

  • Societatile de asigurare
  • Companii cu flote auto
  • Clienti persoane fizice

Dotari : Cabina de vopsit ultimele standarde, Stand Geometrie 3D 4to, Stand franare computerizat, Stand vopseluri updatat pt codurile de culoare 2022-2023, Stand redresare caroserie punte fata și spate, Stand aspirare praf, Elevatoare de 3to, Aparat încărcare și depistare pierderi freon, SDV reparații motoare, Tester/Diagnoza updatat 2022-2023.
Pe langa acestea dispunem de toate sculele si dispozitivele necesare activitatii de tinichigerie, vopsitorie, mecanica, electrica si diagnoza pentru o gama larga de autoturisme si autoutilitare.

Toate utilajele noastre intrunesc toate normele de calitate, mediu si siguranta necesare acestei activitati si impuse de normele din Comunitatea Europeana.
Piesele de schimb si accesoriile utilizate in procesele tehnologice sunt numai piese acreditate, de origine sau de prim montaj. Colaboram cu cei mai mari furnizori din Romania precum: AUTONET, AUTOTOTAL, MATEROM, EUROEST CAR, INTERCARS etc.

Ai o problema cu masina? Te asteptam la service-ul nostru!